Onze onderneming is opgericht in 1948 door vader Andries den Bakker. De eerste activiteiten waren het maaien van granen en het ploegen van land. Hoofdzakelijk werden deze werkzaamheden nog met werkpaarden uitgevoerd (zie foto), later werd de allereerste tractor gekocht.

opabakker.jpg

In 1989 is het loonbedrijf A. den Bakker en z.n. overgenomen door de zoon J.A.A. den Bakker ( huidige directeur) en voortgezet onder de naam A. den Bakker en zn. BV. Later is ook de holding Den Bakker Bedrijven opgericht. Door uitbreidingen van de werkzaamheden in de milieu sector, is de werkmaatschappij Den Bakker Milieu b.v. opgericht die voornamelijk actief is in de milieutechnologie.
Wat begonnen is met werkzaamheden met werkpaarden in de landbouw, is uitgegroeid tot een aantal moderne bedrijven met verschillende activiteiten in zowel de agrarische sector als in het grondverzet, in de milieutechniek en in de industrie.

In 2012 is DBD Global b.v. aan het pallet toegevoegd om de internationale vraag naar het door ons ontwikkelde product Dustcruster apart te kunnen bedienen.

oudefoto2.jpg
Op deze foto is Andries den Bakker te zien op zijn allereerste tractor. Dit was een John Deere. Hiermee werden diverse agrarische werkzaamheden uitgevoerd zoals ploegen en zaaien.

                                                                            

                 

×